fbpx

Idé og Koncept 

Kreativt selvportræt

For at blive optaget på Idé og Koncept behøver du ikke have en anden uddannelse eller et bestemt karaktergennemsnit. Du kan ansøge lige meget hvilken baggrund du har. Som ansøgning skal du lave et kreativt selvportræt der fortæller hvem du er.

Det er ikke et krav at sende et kreativt selvportræt hvis du tilmelder dig som online studerende, men vi vil opfordre dig til at lave et alligevel — for øvelsens skyld.

 

 

 

Hvad er et kreativt selvportræt?

Dit kreative selvportræt skal lære os at kende dig på en måde som er anderledes og original. Det kan være du fortæller noget om hvad du kan lide, hvad andre tænker om dig, hvor du er vokset op eller hvorfor du har søgt ind på Idé og Koncept. Det er helt op til dig hvordan du vil portrættere dig selv, men måden du gør det på skal give os et indblik i hvem du er. 

 

 

 

Vurdering

Når vi vurderer dit kreative selvportræt, lægger vi lige så meget vægt på om du tør bruge dig selv, som vi kigger på det kreative niveau. Vi ved nemlig at hvis du tør give noget af dig selv, får du de bedste brainstorms på Idé og Koncept og dermed de bedste idéer.

Du er velkommen til at hente inspiration til dit kreative selvportræt hos nogle af vores tidligere elever.